Aktuelno

Najkontroverznija kombinacija: "Nisam znala da je pod svetlima odelo potpuno providno"

Po mišljenju mnogih, njena odevna kombinacija bila je izrazitio provokativna i kontroverzna za to vreme.

Sreda, 05.05.2021.

09:47

Izvor: superžena

Najkontroverznija kombinacija:
Foto: Profimedia

Podeli:

Danas je sasvim uobičajeno da zvezde nose oskudne haljine od providnih materijala, ali kada je to uradila glumica i pevačica Barbra Strajsend pre 52 godine, prisutni na tadašnjoj dodeli Oskara bili su veoma iznenađeni.

Njeno pojavljivanje na dodeli Oskara 1969. godine bilo je zapaženo iz više razloga. Naime, pored toga što je dobila zlatnu statuu za glavnu žensku ulogu u filmu "Smešna devojka", Barbra Strajsend je gotovo pala na putu do pozornice.

Takođe, po mišljenju mnogih, njena odevna kombinacija bila je izrazito provokativna i kontroverzna za to vreme.

Barbra je u svojoj hotelskoj sobi na raspolaganju imala dva izdanja, a odluku o tome što će da nosi donela je neposredno pre izlaska na crveni tepih.

"Jedna je kombinacija bila vrlo lepa, ali konzervativna", priznala je 78-godišnja Barbra Strajsend za W magazin.

Odluka je pala na providan komplet sa kragnom, mašnom i šljokicama, koji je bio veoma smeo.

"Nisam znala da će, pod svetlima, odelo postati potpuno providno. Želela sam kragnu i manžetne, to sam imala, a kosa mi je bila malo ispod ispod brade. Sećam se da sam pomislila da ću osvojiti i drugog Oskara, pa ću sledeći put biti konzervativnija."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare