Aktuelno

Naomi Osaka u "Luj Viton" kreaciji FOTO

Peta teniserka sveta i četvorostruka grend slem šampionka zadivila je sve sinoć na Met Gali.

Utorak, 14.09.2021.

09:52

Izvor: superžena

Naomi Osaka u
Foto: Profimedia

Podeli:

U organizaciji Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute u Njujorku i čuvenog američkog magazina "Vog", Met Gala bez sumnje je jedan od najvećih i najzvezdanijih događaja u godini, a njegov crveni tepih i kultne stepenice mesto su na kojem se svake godine vide najglamuroznije i najekstravagantnije kreacije s potpisom prestižnih modnih kuća i dizajnera. Tako se, međuzvanicama koje su sinoć zasjale na crvenom tepihu, pojavila i Naomi Osaka, koja je u "Luj Viton" kreaciji odala počast i svom nasleđu.

Inače, nedavno je izjavila je da će se još jednom odmoriti od tenisa posle neuspešne odbrane titule na poslednjem grend slemu u sezoni – US Openu.

*ALT

U maju ove godine, 23-godišnja Japanka je prvo odbila da komunicira sa novinarima na Rolan Garosu u Parizu, da bi se potom potpuno povukla sa turnira, navodeći da joj je „potrebna pauza“. Osaka je rekla da je od kada je prvi put postala grend slem šampionka 2018. godine razvila psihološke probleme – anksioznost i depresiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.