Aktuelno

Dugonoga olimpijska pobednica blistala na crvenom tepihu FOTO

Duga platinasta kosa i crna svetlucava haljina omogućile su joj da bude u centru pažnje.

Utorak, 28.09.2021.

11:32

Izvor: B92

Dugonoga olimpijska pobednica blistala na crvenom tepihu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Još jedna slavna ličnost prisustvovala je na otvaranju muzeja Academy Museum of Motion Pictures u Los Anđelesu. I ne, nije u pitanju pevačica ili glumica, već uspešna sportiskinja.

Nekadašnja američka skijašica, koja je četiri puta bila ukupna pobednica Svetskog kupa i nosilac zlatne medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru 2011. godine, Lindsi Von oduševila je modne kritičare svojim izborom.

Crna pripijena haljina istakla je njenu vitku liniju, a visoki šlic je otkrivao njene izvajane noge i na taj način izgledala je atraktivno, ali ipak lepo i odmereno.

Uspešna Lindsi je rođena u Minesoti i počela je da skija kada joj je bilo samo tri godine. Jedna je od najuspešnijih skijašica svih vremena i pored uspeha i medalja, medije privlači njen ljubavni život.

Bila je u vezi sa golf igračem Tajgerom Vudsom, a o bivšem je i posle raskida 2015. godine pričala sve najbolje i "da ga voli i da joj je bilo jako lepo sa njim".

U maju je viđena u društvu upešnog preduzetnika Dijega Osorija, a Pejdž siks je tada navodio da se par "upoznao preko zajedničkih prijatelja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.