Aktuelno

Tarantino pokazao romantičnu stranu FOTO

Režiser Kventin Tarantino prošetao je crvenim tepihom sa svojom suprugom Danijelom Pik na premijeri filma "Close Encounter" na Filmskom festivalu u Rimu.

Sreda, 20.10.2021.

14:20

Izvor: superžena

Tarantino pokazao romantičnu stranu FOTO
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Jedan od najuspešnijih režisera modernog doba, Kventin Tarantino (57) prošle godine je prvi put postao otac, a dete je dobio sa 20 godina mlađom suprugom, pevačicom i manekenkom, Danijelom Pik (37).

Danijela se porodila u Tel Avivu, u Izraelu, gde je rođena, pa odatle i proizilazi njihova želja da dete bude rođeno upravo tamo.

Kventin i Danijela upoznali su se 2009. godine, kada je Tarantino promnovisao film "Nemilosrdni gradovi". Verili su se 2017. godine, da bi venčanje usledilo nakon godinu i po dana, u novembru 2018. godine.

*ALT

Danijela i Kventin živeli su u Americi, ali su pred njen porođaj počeli da iznajmljuju stan u Izraelu, zbog čega mnogi misle da planiraju da se u budućnosti tamo presele.

Juče su prošetali crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Rimu, nasmejani i zagrljeni, a Tarantino je sa osmehom pozirao fotografima, pokazivao ljubav i naklonost prema svojoj supruzi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare