Aktuelno

Pojavila se u istom odelu koje je nosila 1996. i malo je reći da izgleda savršeno FOTO

Nedavno je u Los Anđelesu održana revija brenda "Guči" kojoj su prisustvovale brojne holivudske zvezde – Majli Sajrus, Dakota Džonson. Iako je bilo sve u maniru ekstravagancije, zvezda večeri je ipak bila nedoljiva Gvinet Paltrou.

Četvrtak, 04.11.2021.

08:17

Izvor: superžena

Pojavila se u istom odelu koje je nosila 1996. i malo je reći da izgleda savršeno FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kada neko pomene modnu kuću "Guči", odmah nam na pamet padaju kreacije intenzivnih boja sa upečatljivim detaljima – cirkoni, perje, šljokice, pliš...

Izuzetak nisu napravile na reviji zvanice koje su samouvereno prošetale neobične kreacije i tako prisustvovale ovom modnom spektaklu.

Pevačica Majli Sajrus se opredelila za kičastu kreaciju od svetlucavog materijala. Duga haljina dodatno je upotpunjena "čupavim" detaljem.

Glumica Dakota Džonson izabrala je izgled rok zvezde – neobičnu crnu mini-haljinu upotpunila je čarapama sa logoom ove kuće.

Ipak zvezda večeri je bila Gvinet Paltrou koja se pojavila u odelu od pliša koje je upotpunila svetloplavom košuljom, a zanimljivo je da je reč o novoj verziji odela koje je Gvinet već nosila davne 1996. na dodeli VMA nagrada.

U potpunosti je ponovila svoj izgled od pre 25 godina i dovoljno je da pogledamo njene stare slike u ovom odelu i ove sadašnje, pa da shvatimo da se Gvinet (49) skoro nimalo nije promenila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare