Aktuelno

"Kako si to obukla" - glumica u metalnom topu; Nikol Kidman u svetlucavoj haljini FOTO

Šesta dodela nagrada "The InStyle Awards" održala se u Los Anđelesu nakon duge pauze zbog pandemije koronavirusa. Crvenim tepihom zablistale su glumice Nikol Kidman, Zoe Kravitc, Kamila Mendes, Ela Faning, ali i mnoge druge.

Utorak, 16.11.2021.

10:02

Izvor: superžena

Foto: Profimedia

Podeli:

Dok su neke glumice privlačile pažnju svetlucavim odevnim izborima, druge su, pak oduševile publiku veoma smelim i provokativnim delovima svojih odevnih kombinacija.

Glumica Ela Faning iznenadila je sve prisutne na ovom događaju tako što se pojavila u zlatnom topu, napravljenog od metala, nalik lancima, sa krupnim, blistavim cirkonima. Na svom Instagram nalogu podelila je fotografiju i mnogi su joj uputili reči hvale, ipak bilo je onih koji su pitali "kako je obukla top" i da li je "teško da nosi tako nešto"?

Mnogima omiljena glumica Nikol Kidman nije zaostajala u inovativnim modnim trendovima -u svetlucavoj ljubičastoj haljini koja prati liniju tela, pokazala je svoju vitku figuru.

Glumica i ćerka pevača Lenija Kravice, Zoe Kravic opredelila se za neobičnu crvenu kreaciju kojom je preklila i glavu.

Glumica i pevačica Kamila Mendes svojim oštrim pogledom, ali i elegantnom crnom kombinacijom okupirala je pažnju mnogih. Odlučila se za atraktivnu kombinaciju koju čini svetlucavi gornji deo i elgantne pantalone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.