Aktuelno

Haljine koje su obeležile 2021: Najsmelije kreacije koje su otkrile mnogo toga FOTO

O njihovoj smeloj pojavi na crvenom tepihu, mediji su danima izveštavali.

Petak, 26.11.2021.

14:57

Izvor: superžena

Haljine koje su obeležile 2021: Najsmelije kreacije koje su otkrile mnogo toga FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Bliži se kraj godine, a samim tim sumiramo najsmelije i najodvažnije modne kombinacije koje su obeležile crveni tepih.

Slavne zvezde su se zajedno sa svojim stilistima potrudile da izgledaju besprekorno, a u nastavku pogledajte koje su to glumice, manekenke i pevačice istakle dekolte u prvi plan.

Bela Hadid (24) se u julu pojavila na crvenom tepihu Kanskog festivala i svi su bili oduševljeni njenim modnim izborom. Naime, prošetala se uskoj crnoj haljini modne kuće Skjapareli više nego dubokog dekoltea koji joj nije pokrivao grudi. Haljinu je upotpunila džinovskom zlatnom ogrlicom u obliku pluća.

*ALT

Glumica Rozlin Sančez na dodeli "Annual Latin Grammy" nagrada plenila je pažnju u haljini koju potisuje dizajner Adolfo Sanchez. Haljina ima veoma naglašen dekolte, dok je donji, raskošni deo urađen od tila.

*ALT

Manekenka Alesandra Ambrozio je haljinu od kristala Elie Saba ponela kao do šale na prestižnom Amfar Gala događaju u Los Anđelesu.

*ALT

U oktobru, manekena Adrijana Lima je izgledala vrlo zavodljivo u žutoj haljini neobičnog kroja.

*ALT

Dobitnica Oskara za najbolju glumicu 2002. godine, Hale Beri je zablistala u aprilu na 93. dodeli ove prestižne nagrade. Pažnju je privukla haljinom, ali i frizurom.

*ALT

Glumica Salma Hajek je izabrala svetllucavu Guči haljinu, ali je bujno porsje bilo u prvom planu.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare