Aktuelno

Najluđe kreacije koje su obeležile ovogodišnju Met galu FOTO

Sinoć je u Njujorku održan modni događaj Met gala, a tema ove godine je bila "Pozlaćeni glamur".

Utorak, 03.05.2022.

07:50

Izvor: B92

Najluđe kreacije koje su obeležile ovogodišnju Met galu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Tema je inspirisana istorijskim periodom od 1870. do 1900. godine, kada ja Amerika zabeležila ekonomski i industrijski napredak, a "Pozlaćeni glamur" pre svega asocira na "američko pozlaćeno doba", najpre u kontekstu uspeha i prosperiteta.

Modni svet naravno da je najviše zanimalo kako su poznate ličnosti odgovorile na zadatak. Na crvenom tepihu i kultnim stepenicama mogli smo da vidimo najekstravagantnije kreacije s potpisom najprestižnijih modnih kuća i dizajnera.

Uvrnute kombinacije su i ovog puta dominirale na modnom događaju, a među njima su prednjačili Džidži Hadid u rebrastom plaštu, korsetu i helankama koje potpisuje modna kuća Versače, Kajli Džener u venčanici sa kačketom na glavi. Bile su zapažene i dizajnerka Iris van Herpen i glumica Dav Kameron.

*ALT

*ALT

Dizajner Aleksandro Mikel i glumac Džared Leto su došli u identičnim kombinacijama, a pevačica Gven Stefani u drečavom kompletu Vere Vang je svakako bila veoma zapažena.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare