Aktuelno

Kod nje nije bilo ništa vulgarno, a opet je uspela da istakne seksepil do maksimuma FOTO

Skupocenim nakitom marke Šopar (Chopard) ona je začinila atraktivan izgled. Ova 45-godišnja lepotica bila je prava diva večeri.

Četvrtak, 26.05.2022.

07:39

Izvor: B92

Kod nje nije bilo ništa vulgarno, a opet je uspela da istakne seksepil do maksimuma FOTO
Foto: EPA-EFE/ GUILLAUME HORCAJUELO

Podeli:

I dalje Kan u centru pažnje...

Na premijeri filma "Elvis" crvenim tepihom prošetale su brojne poznate dame iz sveta kinematografije i mode. Raskoši ni ove večeri nije nedostajalo.

Glamur i visoku eleganciju donela je Šakira. Pevačica je obline istakla uskom crnom haljinom koja prati liniju tela. Srcoliki dekolte i šlic sa strane, kao i prozirne rukavice pojačali su njen seksepil do maksimuma, a duga talasasta kosa i svedena šminka bili su pravi izbor u domenu lepote.

Podsetimo, Kolumbijka je u vezi sa fudbalerom Žerarom Pikeom (35) od 2011. godine i zajedno imaju dvojicu sinova Milana i Sašu. Njihova ljubavna priča je privlačila mnoge, a tajni sastojak njihove ljubavi je jednostavan – Šakira ne želi da se uda za Pikea.

Ona naglašava da to ne znači da ne želi da provede ceo život sa njim.

"Da budem iskrena, brak me mnogo plaši. Ne želim da me on vidi samo kao suprugu. Hoće da me vidi kao devojku, ljubavnicu, zabranjeno voće... Razumete? Hoću da ga držim u pripravnosti, da misli da je sve moguće i da zavisi od ponašanja", istakla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.