Aktuelno

"Da li se zapalio taj crveni tepih?" FOTO/VIDEO

Sve tri su blistale.

Četvrtak, 09.06.2022.

08:38

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Zagreb je sinoć bio centar dobrog provoda, pošto su se na svečanoj dodeli nagrada Story Hall of Fame pojavile brojne regionalne zvezde.Veliku pažnju publike privukle su pevačice Sara Jo i Nataša Bekvalac koje su se slikale sa hrvatskom divom Jelenom Rozgom. I dok je naša mlada nada Sara Jo izabrala mini-haljinu roze boje, ostale dve lepotice su crvenim tepihom prošetale u dugačkim haljinama - Jelena je nosila plavu, a Nataša belu haljinu.

Fotografije i video-materijali sa ovog svečanog događaja proširili su se društvenima mrežama, a Sara je na svom Instagramu objavila samo delić sinoćnjeg spektakla.

"Žurka može da počne", napisala je ona. Komentari njenih pratilaca samo su se ređali, a mnogi su poručili da su prelepe.

"Kakve mačketine! Da li se zapalio taj crveni tepih?", "Glamurozno do bola...", "Ne zna se koja je lepša", bili su samo neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare