Aktuelno

Boginja supermodela ne želi da izgleda mlađe nego što jeste - zlatna Kristi Tarlington FOTO

Ruku pod ruku sa suprugom Edom Burnsom, pojavila se na Tribeka festivalu u Njujorku čuvena Kristi Tarlington (53). I ovog puta, izgledala je kao pravi supermodel.

Sreda, 15.06.2022.

09:47

Izvor: B92

Boginja supermodela ne želi da izgleda mlađe nego što jeste - zlatna Kristi Tarlington FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Devedesetih godina, zajedno sa manekenkama Sindi Kraford, Klaudijom Šifer, Lindom Evanđelistom i Naomi Kembel, osvajala je modne piste širom sveta. Bila je na naslovnim stranama mnogih modnih časopisa, radila je revije za prestižne kuće kao štp su Šanel, Valentino, Versače, Maks Mara, Eskada...

Danas, ova divna žena bavi se filozofijom koju je i diplomirala i redovno praktikuje jogu.

Njena pojava i dalje pleni pažnjom, te nas ne iznenađuje njeno sinoćno pojavljivanje u svedenoj svilenoj haljini u boji zlata. Kristi je svoju vitku figuru naglasila crnim sandalama, disskretnim kaišem i tašnicom preko ramena.

Kanađanka je minimalnom šminkom istakla svoju prirodu lepotu, a o tome da je zadovoljna kako izgleda i da je plastične operacije ne interesuju, govorila je: "Ne želim da izgledam mlađe nego što jesam. Naše lice ja mapa našeg života."

Ruku pod ruku sa suprugom Edom Burnsom, pojavila se na Tribeka festivalu u Njujorku èuvena Kristi Tarlington (53). I ovog puta, izgledala je kao pravi supermodel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare