Aktuelno

Raskošni dekoltei koji su do sada obeležili Veneciju – prednjačila lepa Albanka FOTO

Na Filmskom festivalu u Veneciji, pored filma koji je stalno u fokusu, žurke i propratne manifestacije su i te tako popularne, posebno među slavnim zvezdama.

Petak, 09.09.2022.

11:43

Izvor: B92

Raskošni dekoltei koji su do sada obeležili Veneciju – prednjačila lepa Albanka FOTO
FOTO: profimedia

Podeli:

Nedavno je održana humanitarna svečanost u okviru Filmskog festivala u Veneciji Amfar, koja je u prvi plan je izbacila albansku manekenku Oriolu Maraši, koja je izazvala pravu pometnju.

Ona je za ovu priliku odabrala svetlucavu toaletu sa otvorom na leđima i kapuljačom. Bujni dekolte atraktivne brinete privukao je pažnju prisutnih, dok su je njeni pratioci na društvenim mrežama obasipali komplimentima i nazivali divom.

Pored nje svoje raskošne obline istakla je i glumica Heder Grejam, koja je odabrala haljinu sa karnerima i korsetom, i ma koliko kreacija delovala nežno, naglasak je na dekolteu.

Pevačica Eli Gulding atraktivnu crnu haljinu ponela je bez grudnjaka i toaletu upotpunila skupocenom ogrlicom. Pored izazovnog gornjeg dela, pevačica je zahvaljujući dubokom šlicu pokazala i svoje lepo izvajane noge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.