Aktuelno

U moru kiča, izdanje zanosne Portugalke je pravi raj za oči FOTO

Egzotična portugalska manekenka Sara Sampaio nedavno je prisustvovala tradicionalnoj gala večeri amFAR u okviru 76. filmskog festivala u Kanu.

Petak, 26.05.2023.

14:46

Izvor: superžena

U moru kiča, izdanje zanosne Portugalke je pravi raj za oči FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Manekenka je za svečanu priliku ponela nebo plavu toaletu koja se savršeno uklopila uz njene prodorno plave oči, a svečano izdanje upotpunila je srebrnim nakitom i jednostavnom frizurom - tzv. konjskim repom.

Čini se da je njeno pojavljivanje na crvenom tepihu pobralo simpatije francuske javnosti, jer u moru kiča i preteranog sjaja pravo je osveženje videti ovakvu jednu pojavu.

Podsetimo, Sara Sampaio modelingom je počela da se bavi sa 16 godina kada je pobedila na lokalnom takmičenju Cabelos Pantene 2007.

Godine 2013. je debitovala na reviji Viktorias sikret, a ubrzo se našla na naslovnim stranama modnih časopisa kao što su Vog, El, Glamur, Harpers Bazar.

U intervjuu za Vog, Sara je objasnila šta svet modelinga predstavlja za nju.

"Bavljenje manekenstvom smatram oblikom umetničkog izražavanja, a nagost osnaživanjem. Dodala je: "Na kraju dana, rođeni smo goli, i to je put kojim ćemo ići".

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare