Roditeljstvo

Mnogi su uvereni: Haljina Megan Markl otkriva kako će joj se zvati ćerka

Od kako se saznalo da je u drugom stanju, na internetu i kladionicama spekuliše se o tome kakvo bi ime par mogao da da ćerki.

Četvrtak, 13.05.2021.

09:15

Izvor: Super žena

Mnogi su uvereni: Haljina Megan Markl otkriva kako će joj se zvati ćerka
Foto: Profimedia

Podeli:

Mnogi misle da je Megan Markl odabirom odeće tokom govora u programu "VAX Livea" otkrila koje će ime dati ćerki.

Megan je nosila haljinu koju potisuje dizajnerka Karolina Herera sa cvetnim dezenom. Tačnije, njena haljina bila je prekrivena cvetovima maka, koji se na engleskom jeziku kažu "poppy". "Popi? Šta mislimo o tome? To ime bi bilo savršeno", glasili su komentari na Tviteru odmah nakon što je snimak emitovan.

"Mak je simbol sećanja i nade, a često se nosi kao znak podrške službi i žrtvi oružanih snaga, branitelja i njihovih porodica delom Velike Britanije... S obzirom na veze princa Harija sa vojskom, ime Popi bilo bi veoma prikladno", zaključili su neki.

"Mak je i zaštitni cvet Kalifornije", a fanovi su pokušali da nađu još razloga za povezivanje kraljevkse porodice i ovog imena. Naime, Hari i Megan su nakon što su napustili Veliku Britaniju porodični dom oformili upravo u Kaliforniji. Megan bi trebala da se porodi ovog leta, a vest o trudnoći otkrila je tokom intervjua sa Oprom Vinfi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare