Roditeljstvo

Spektakl za celu porodicu: Patrolne šape u Galeriji od 9. do 24. oktobra

Legende iz Zaliva pustolovina: Čejs, Maršal, Rabl, Skaj i Rajder u svojoj novoj spasilačkoj avanturi posetiće Galeriju prvi put od 9. do 24. oktobra, a ulaz na manifestaciju je besplatan!

Utorak, 05.10.2021.

14:16

Izvor: B92

Spektakl za celu porodicu: Patrolne šape u Galeriji od 9. do 24. oktobra
Foto: Promo

Podeli:

Novi šou stiže prvi put u region! Predstava “Patrolne šape u velikom spektaklu“ održava se na glavnoj bini tri puta dnevno od 16, 18 i 19:30 sati, a slikanje sa maskotama posle svake predstave u 16:45, 18:45 i 20:15 sati. Mališane pored predstave očekuje još jedan izazov – Patrolne šape su spremile poligon spretnosti u delu Zaliva pustolovina, koji je otvoren od 13h do 21h svakoga dana tokom trajanja manifestacije. U ovom tematizovanom kutku, putovanje započinje na poligonu koji decu vodi kroz šest aktivnosti sa njihovim omiljenim kucama. Mališani će im pomoći u misijama spasavanja, učeći o važnosti timskog rada, recikliranja i o mnogim drugim značajnim temama. Dobra zabava za celu porodicu je zagarantovana! Bioskop Cineplexx će tokom trajanja manifestacije, do 24. oktobra, organizovati tematske večeri i maraton svih postojećih filmova posvećenih Patrolnim šapama. Mališani će nesumnjivo uživati u druženju sa svojim omiljenim kucama. Prepustite se avanturi sa omiljenom družinom svih mališana! Nikelodeonove “Patrolne šape u velikom spektaklu“ organizuje Galerija u saradnji sa Nikelodeon-om, Spin Master-om i EventBox-om. Ovaj događaj je ekskluzivno dostupan u Galeriji od 9. do 24. oktobra svakog dana od 13 do 21 sati a ulaz je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare