Fitnes i dijeta

Držeći se ovih 5 pravila skinućete 3 kg za nedelju dana, bez dijete

Samo male promene navika će da učine čudo kada se radi o mršavljenju.

Petak, 27.11.2015.

13:35

Izvor: srbijadanas

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

Ukoliko želite da se oslobodite viška kilograma nije neophodno da se izgladnjujete i radite iscrpljujuće vežbe. Dovoljno je da samo malo promenite vaše navike i uvedete neke novine i vrlo brzo ćete videti rezultate.

Ovih pet pravila će vam pomoći da lakše dođete do cilja.

1. Pre svakog obroka popijte dve čaše vode - osim što ćete imati privremen osećaj sitosti, ova količina tečnosti će ubrzati vaš metabolizam. Ukoliko ne volite običnu bodu slobodno možete da dodate i malo limuna.

2. Prvi obrok treba da vam bude jogurt sa lanenim semenkama ili još bolja varijanta jeste da umesto jogurta uzmete kefir - ovakav doručak će vam pročistiti creva i omogućiti brže sagorevanje masnih naslaga.

3. Pre glavnog obroka pojedite pola grejpfruta - ovo voće je odlilno sredstvo za ubrzavanje metabolizma, a samim tim pomaže pri eliminisanju masnih naslaga.

4. Jedite polako i žvaćite dobro - na ovaj način ćete brže osetiti sitost i lakše ćete svariti hranu.

5. Dokazano je da je bolje imati više obroka koji su količinski manji - posledično ćete imati brži metabolizam i vitku liniju.

Naravno, teško je odmah se pridržavati svih pravila, pa možete početi sa nekim koji su vam najlakši ili najpristupačniji, a potom uvoditi i ostale.

Kilogrami će se topi, ali na zdrav način i bez gladovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare