Fitnes i dijeta

Izgubila je 45 kg, sada motiviše: Zaboravite na dijete, samo ovako možete smršati

Ova hrabra žena je odbacila sve popularne tehnike mršavljenja, te rešila da na zdrav način pobedi gojaznost.

Sreda, 19.07.2017.

10:48

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pre dve godine, dvadesetrogodišnja Kloi Longstaf je svakodnevno patila od glavobolje, izazvane visokim krvnim pritiskom koji je dobila zbog gojaznosti.

Dve godine kasnije ona je uspela da izgubi čak 45 kilograma.

Kako bi pomogla ženama širom sveta koje imaju problem sa gojaznošću, Kloi je na svom blogu otkrila kako je uspela da se reši viška.

Kako je napomenula, ona se nije izgladnjivala dijetama, već je rešila da uradi nešto drugačije.

"Nisam imala nikakvu operaciju, niti sam pila magične pilule. Izgubila sam kilograme tako što sam promenila svoj način života. Počela sam da se hranim zdravo i da uvodim fizičku aktivnost."

Kloi je tako otkrila da je 80 odsto vremena jela zdravo, a 20 odsto vremena sebi je dozvolila neku namirnicu sa zabranjenog spiska.

Ova žena je u svojoj objavi istakla zašto mrzi dijete.

"Dijeta daje kratkoročne rezultate. Ona je idealno rešenje ako želite da izgledate lepše pre letnjeg odmora ili neke druge prilike kada vam je stalno da izgledate lepo. Dok brza detoks dijeta može da vam omogući brzi gubitak težine, u kratkom vremenskom roku, budite sigurni da će vam se veoma brzo svi izgubljeni kilogrami vratiti", istakla je.

Zbog svoje iskrenosti i praktičnih saveta, koji će vam pomoći da se na duže staze rešite viška, Kloi je postala prava inspiracija drugima.

Ona redovno na svom profilu na Instagramu objavljuje motivacione fotografije i snimke, te gradi mrežu ljudi kojima je stalo da na zdrav način pobede gojaznost i poboljšaju svoje zdravstveno stanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.