Trpela je stravične uvrede zbog debljine, sada muškarci ne mogu da skinu pogled s nje

Sećanja, ružna i traumatična iz detinjstva navela su ovu mladu ženu da oslabi. Angelina Denk je detinjstvo i ranu mladost provela je sa viškom kilograma, zbog čega se stalno suočavala sa maltretiranjem vršnjaka.

Dijeta | Super žena |
Podeli

Ova mlada blogerka iz Nemačke u jednom trenutku imala je 115 kilograma i onda je rešila da je dosta. Skinula je 45 kilograma.

"Najgore sećanje koje imam je na jednog dečaka iz odeljenja koji me je stalno bockao olovkom u stomak i govorio mi da je nemoguće da me boli kada mi je stomak ogroman ", priča Angelina.

Angelina je učestvovala u nemačkoj emisiji "Supermodeli sa oblinama" i tamo završila mešu prvih 30 što joj je lansiralo karijeru. Danas radi kao plus sajz manekenka i instagram blogerka.

Onda su usledile i primedbe članova šire porodice, i to na račun njenih "ogromnh butina". To je bilo 2015. godine, i nakon godina propalih dijeta, rešila je da promeni životni stil, i kilogrami su se istopili i što je najvažnije - nisu se vratili.

Kako kaže, režim ishrane sada joj izgleda ovako - doručak preskače, a jede dva puta dnevno, jednom oko pet i jednom oko devet.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 101 sledeca idi na stranu