Fitnes i dijeta

Smršala je 23 kg i ima savet za sve koji žele da eliminišu celulit

Dvadesetpetogodišnja Tesia Klajn uspela je da izgubi 23 kg, a zahvaljujući redovnim treninzima oblikovala je svoje telo do savršenstva.

Sreda, 07.02.2018.

09:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ubrzo, Tesia Klajn je postala inspiracija mnogim damama, a putem svog Instagrama je davala savete i podsticala druge da promene svoj način života.

Ovog puta, ona je objavila kolaž fotografiju pored koje je napisala jaku poruku upućenu svim ljudima koji joj nalaze manu:

"Ako izgubiš suvišne kilograme, nećeš imati celulit. Samo vežbaj i hrani se zdravo, on će nestati. – Uprkos najmršavijem telu koje sam ikada imala, celulit je i dalje tu. Više ne želim da ga skrivam, ili da ga se stidim, i niko drugi ne bi trebalo! Ja sam fantastična sa i bez celulita, i nastaviću i dalje da vežbam i volim svoj život"

Pa, ako je jedini vaš cilj mršavljenja kako biste eliminisali celulit na svom telu, morate da znate da nećete moći kompletno da ga se oslobodite. Celulit je normalna stvar i ne određuje vaše zdravlje i jačinu.

"Bilo da imate celulit, strije ili opuštenu kožu, ne dozvolite da to utiče na vašu sreću", glasi poruka Klajnove.

Na kraju, zapamtite da "vaše telo čuje sve što vaš um kaže". Da li biste svom najboljem prijatelju dali negativne komentare zbog celulita? Naravno da ne! Govorite lepo sebi i pronađite način da prihvatite svaki deo sebe, pa i celulit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare