Fitnes i dijeta

Glumica se odrekla jedne namirnice i izgleda kao devojčica u 47. godini

Glumica indijskog porekla Padma Lakšmi iako je u 47. godini kaže da je mršavija nego ikad pre. Za magazin "Life & Style" ona je objasnila kako to i postiže.

Četvrtak, 29.03.2018.

10:05

Izvor: B92

Glumica se odrekla jedne namirnice i izgleda kao devojčica u 47. godini
Foto: Getty

Podeli:

Padma kaže da svoj mladolik izgled duguje strogoj dijeti koja obiluje zdravim zamenama.

"Od kada znam za sebe sada sam najtanja. Završila sam snimanje emisija "Top chef" za ovu sezonu, pa je moja ishrana uravnoteženija nego dok radim", rekla je Lakšmi za "People" koja je objasnila i da se svi trude da stanu u određene preporučene modele, krojeve pa često izgledaju kao "kobasice" u crevu, a ne ljudi u odeći.

Ona je rekla i da ne veruje u trikove i cake za mršavljenje. Veruje jedino u zdravu ishranu.

"Hrana se pravi kod kuće, a ne na fabričkoj traci. To je jedina istina. I da, ja ne jedem brašno", iskrena je.

Foto: Getty

A ekipa magazina "Life & Style" pokušala je da dokuči i da li je indijska lepotica imala određene intervencije koje odaju utisak dosta mlađe žene.

"Ona ima nekoliko nežnih bora na čelu što ukazuje da nije radila botoks. I jagodice deluju sasvim prirodno. Jedina mogućnost je da ima filere u ustima, ali ni to nije sasvim sigurno. Neke žene umeju vešto da koriste šminku i jednostavim trikovima deluju potpuno drugačije", rekao je za magazin dr Endru Miler, iskusni estetski hirurg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.