Fitnes i dijeta

Od 140 kg, od nje ostalo 60: Nekada se gegala, a sada je prava zavodnica

Tajna Pačeko Barbosa proslavila je punoletstvo kao devojka od neverovatnih 140 kilograma, ali je ta činjenica nije uznemiravala sve dok nije izgubila baku, koja je umrla zbog bolesti srca. Ugradila je bajpas želuca, ali je i iz korena promenila život. Sada je opasna zavodnica za kojom uzdišu muškarci.

Sreda, 11.04.2018.

11:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Njena baka, najvažnija osoba u životu mlade Brazilke, umrla je nekoliko meseci pre njenog 18. rođendana, a tri godine pre toga i Tajnina majka je preživela srčani udar.

Bolesti i tragedije bile su okidač da Tajna koja je ceo život kuburila sa kilogramima preduzme nešto.

Sada ima 60 kilograma.

"Počela sam da se gojim još kao petogodišnjakinja, međutim sve do gubitka bake i majčine bolesti to mi nije bio problem. Nisam imala nisko samopouzdanje, nisam obožavala baš svoje telo, ali sam se prihvatila takva kakva sam tada bila", ispričala je za "Miror" otkrivši da je imala stalno nekontrolisanu glad, pa je jela najčešće nezdravu i brzu hranu.

Kilogrami su se samo lepili.

Kada je odlučila da raskrsti sa starim navikama, iz ishrane je u potpunosti izbacila šećer, masti i industrijsku hranu, a telo je preoblikovala uz pomoć teretane, boksa i bodi-bildinga.

Sada je postala i zvezda Instagrama sa više od 54.000 pratilaca koje svakodnevno motiviše i inspiriše da preduzmu nešto ako su nezadovoljni svojim izgledom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.