Za četiri meseca izgubila 15 kilograma. Jela uvek jedan isti obrok tokom dana

Ana Maria Klis je, kao i većina žena oscilirala sa težinom. A onda je uvela jednu jednostavnu rutinu u svoj plan ishrane, oslobodila se 15 kilograma viška i svoje zdravlje znatno poboljšala. Ovo je njena priča.

Dijeta | Super žena |
Podeli

"U trećoj trudnoći uspela sam nekako da se ugojim čak 36 kilograma. To je bilo strašno za mene. Svaka beba ostavila je trag na mom telu, ali nikada nisam bila toliko gojazna. Za svoj 35. rođendan shvatila sam da moram da se promenim. Nije samo što se sebi nisam dopadala, nisam mogla da dišem kako treba, sve mi je bilo teško da radim. Imam tri sina i tempo je bio ubitačan", priznala je za "Pop šugar".

Rešila je da prestane sa izgovorima i da nešto promeni.

"Nisam slepo pratila nijednu dijetu. To mi nikada nije polazilo za rukom. Metabolizam mi se obično poremetio, usporio kada sam držala stroge dijete. Odlučila sam se da 90 odsto vremena vodim zdrav život, kako savetuju nutricionisti, a 10 odsto je bila ishrana koju volim. Nisam isključila ugljene hidrate, samo sam jela hleb od celog zrna žitarica, umesto šećera sam koristila javorov sirup. I ubedila sam sebe da svakog dana jedem velike porcije salate", priča ova trostruka mama ne krijući radost što je uspela u svojoj nameri da bude zgodna mama.

To što je jela velike porcije salata uvek na početku obroka za nju je bio spas.

"Smanjile su se sve ostale porcije posle salate. Nije bilo mesta za toliko čizburgera, nisam bila gladna. Unosila sam dosta vitamina i vlakana i oporavila sam se. Postepeno kako sam slabila počela sam i da vežbam. Šetam tri puta nedeljno i sada imam mnogo više energije", kaže Ana.

Priznaje i da svoju decu u svemu sada može da prati, a najradosnija je što sa njima može da trči i uživa u svakodnevnim igrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu