Zabrinjavajuće: Anđelina Džoli je bila najlepša žena na svetu, a danas ima samo 40 kg

Anđelina Džoli, otkako je stekla svetsku slavu, nosila je titulu jedne od najlepših žena na svetu. Međutim, u poslednje vreme, drastična promena imidža kao i životnog stila i te kako je ostavilo traga na njen izgled.

Dijeta | kurir.rs |
Podeli
foto: Getty
foto: Getty

Osim što više ne ističe svoju lepotu, počela je i da je gubi - napominju strani mediji, ističući drastičan gubitak kilograma i neobične navike u ishrani.

Džolijeva je i te kako zabrinula javnost kada se pročulo da ne teži više od 40 kilograma na visinu od 169 centimetara! Ona je tvrdila da je mršavljenje usledilo zbog stresa, kao i loših događaja na privatnom planu, međutim nema ko se nije iznenadio kada je video njen jelovnik.

Pored obaveznih supa i čorbica, različitih žitarica, kinoe, glumica za doručak pojede po jednu kašiku kokosovog ulja (eventualno uz žitarice), za ručak priprema proteinski šejk, malo badema i gumenih bombona, a za večeru jede tanko sečeno meso uz čašu dobrog vina. Svojeveremeno, istakla je da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi na obrok ili dva.

foto: Getty/ Anđelina 2010. godine
foto: Getty/ Anđelina 2010. godine

Anđelina se redovno bavi jogom i kik-boksom, za šta joj i te kako treba energije, ali zbog lagane dijete koju obično praktikuje - to se vidi na njenoj nežnoj liniji. Iako i dalje lepa, na društvenim mrežama osudili su je da i nije onakva lepotica kakva je nekada bila.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu