Fitnes i dijeta

Zamolili su je da izgubi nekoliko kilograma zbog uloge, a evo šta im je odgovorila

Holivudska glumica Patriša Arket u emisiji "Glumac sa glumcima" intervjuisala je Džuliju Roberts, a prema pisanju Varajatija, spremila se bolje nego neki voditelji.

Četvrtak, 06.06.2019.

11:43

Izvor: Super žena

Zamolili su je da izgubi nekoliko kilograma zbog uloge, a evo šta im je odgovorila
Patriša Arket (levo)/Foto: Gettyimages/Vittorio Zunino Celotto / Staff

Podeli:

Imala je spremna pitanja, detalje koje je ispričala o Džuliji, a čak je pozvala ljude da preko Tvitera postavljaju pitanja poznatoj glumici.

Prisetila se i kako je pre mnogo godina otišla na audiciju za film "3.000", odnosno kasnije film nazvan "Zgodna žena", u kojem je glavnu ulogu tumačila upravo Džulija.

Patriša, koja je nekada bila veoma vitka, danas se bori s nekoliko kilograma viška.

Jednom prilikom je izjavila da nije fan intenzivnog treninga, ali da voli jogu, pilates i vežbe disanja. Spava najmanje 10 sati dnevno i voli duge šetnje na svežem vazduhu.

Patriša se doskoro držala razumne dijete, nije se prejedala, ali nije ni gladovala, međutim sada možemo da primetimo da više nije tako umerena u svojim obrocima. Jednom prilikom je navela da ne jede slatkiše, jer tako brzo dobija na kilaži, ali izgleda da se i ovo promenilo.

Kada je glumica dobila ponudu da glumi u seriji "Medijum", zamolili su je da izgubi koji kilogram. Ali Pat, koja je igrala udatu majku u zrelim godinama, odlučila je da bi bilo bolje da ostane punija i menadžment filma ju je podržao.

*ALT

Čak iako niste fan njenog glumačkog talenta, Patriša je oduvek imala telo za divljenje, jeste sićušna, ali oduvek ima mišićavo telo. Patriša se trudila da svaki dan izgleda savršeno.

Rođena je u Čikagu 8. aprila 1968. godine i potiče iz talentove porodice. Glumila je neobičnu mešavinu likova u svojoj karijeri, od naivne prostitutke u filmu "Istinska romansa", do majke iz predgrađa sa psihičkim moćima u televizijskoj seriji "Medijum".

Njen otac Luis je bio glumac i reditelj, a njena majka Mardi bila je izvođač, pisac i aktivista. Jedna od petoro dece, Patriša je išla stopama svoje starije sestre Rozane.

U ranim tinejdžerskim godinama, Patriša je prošla kroz buntovan period. Uhvaćena je u krađi sa samo 12 godina, a nekoliko godina kasnije obrijala je glavu. Sa 14 godina preselila se kod svoje sestre Rozane. Rozana je u to vreme bila glumica u usponu.

Patriša Arket započela je svoju glumačku karijeru samo da bi prevazišla stidljivost. Kada je počela da glumi, već je bila razvedena majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.