Fitnes i dijeta

"Moje telo kao da nije bilo moje": Pevačica otkrila kroz kakav je pakao prošla kako bi smršala VIDEO

Bijonse je sve ostavila bez daha na nastupu na Koačeli samo par meseci nakon rođenja blizanaca, ali put do takvog izgleda nije bio lak.

Petak, 26.07.2019.

10:52

Izvor: Super žena

Foto: Gettyimages/ Larry Busacca

Podeli:

Bijonse je na nastupu izgledala zadivljujuće, a u novom videu koji je objavila na YouTube kanalu prikazala je kako je izgledao njen put do vitke linije.

"Dobro jutro. Sada je 5 sati ujutru i ovo je prvi dan priprema za Koačelu. Noćna mora svake žene... Ovo je moja težina. 80 kilograma. Dug put je pred nama“, rekla je pevačica u videu.

U videu možemo da vidimo Bijonse koja vežba i hrani se onako kako Marko Borges, autor „22 Days Nutrition“ programa, kaže. On joj je odredio da se u potpunosti hrani biljnom hranom do Koačele.

Bijonse je pratila ovaj plan ishrane i treninga za 22 dana punih 44 dana pred Koačelu, a sada je u saradnji sa njim zainteresovana da svoje fanove upozna sa planom ishrane i receptima za ovaj program.

"Znamo koliko su biljke moćne. Ishrana bazirana na biljkama zasniva se na eliminaciji hrane koja je prerađena, a koja nam ne donosi ništa dobro. Ako jedete biljnu hranu definitivno ćete imati više energije“, rekao je Boges.

Ovaj program koji su pratili i Bijonse i njen muž Džej Zi je veganska ishrana koja je malo intenzivnija, piše Womanshealthmag. Kako bi postigla rezultate Bijonse se odrekla hleba, ugljenih hidrata, šećera, mleka, mesa, ribe i alkohola.

Ideja je da se za 21 dan rešimo loših i nezdravih navika, a 22. dana oni koji su bili istrajni shvatili su da su konačno stvorili neke zdrave i dobre navike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.