Fitnes i dijeta

Glumica stala na vagu i šokirala se: "Moram da smršam 5 kilograma!"

Nova godina znači i nove ciljeve.

Subota, 04.01.2020.

12:07

Izvor: Super žena

Glumica stala na vagu i šokirala se:
Foto: Gettyimages/Frazer-Harrison-Staff

Podeli:

To važi i za holivudsku glumicu Kejt Hadson kojoj je želja da skine pet kilograma. Naime, 2. januara stala je na vagu pa se razočarala.

"62 kilograma. Nisam impresionirana. Za mene je idealno 57, moram da skinem pet kilograma", otkrila je na Instagramu.

S obzirom na to da se nakon rođenja ćerkice Rani Rouz 2018. godine u kratkom roku rešila 12 kilograma, nema sumnje da će i ovaj zadatak brzo ispuniti.

"Za razliku od perioda nakon prva dva porođaja, sada nisam imala toliko vremena da vežbam. Ovih dana važno je šta jedem, mršavljenje sada zahteva drugačiji oblik discipline”, izjavila je za časopis "Women’s Health u decembru.

Hadson dan počinje sokom od celera i proteinskim šejkom, ovsenom kašom, činijom akai bobica ili jajima, prenosi index. Njena ishrana se uglavnom bazira na biljkama pa najčešće jede testeninu od bundeve ili tikvica, a ponekad će se odlučiti i za piletinu, ribu ili odrezak.

Uz sve obaveze uspeva da pronađe vreme za treninge tri do četiri puta nedeljno, a najčešće su to pilates ili ples oko šipke, vrste treninga kojima duguje fleksibilnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.