Slatka holivudska plavuša se istopila preko noći: Skinula je više od 40 kilograma FOTO

Prethodnih nekoliko nedelja čitav svet brujao je o Adel i njenoj neverovatnoj transformaciji, te o skidanju preko 40 kilograma, ali ona nije jedina dama kojoj je ovako nešto pošlo za rukom

Dijeta | Blic.rs |, Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Brian Ach / Stringer
Foto: Getty/Brian Ach / Stringer

Naime, pevačica Džesika Simpson proslavila se kao preslatka plavuša neverovatne figure, ali tri trudnoće učinile su svoje, pa je godinama kuburila sa ogromnim viškom kilograma.

Ona je priznala da je posle rođenja treće ćerke Birdi Mej broj na vagi pokazivao čak 110 kilograma. Kako su joj kilogrami smetali ne samo estetski, već je imala i zdravstvenih tegoba, na posao se bacila praktično odmah nakon porođaja i za šest meseci isklesala figuru do savršenstva.

Tako je u jednom trenutku mogla da se pohvali činjenicom da je za šest meseci smršala čak 46 kilograma, no to je bio težak put prepun odricanja i napora.

No, zato sada može da uživa u svojoj vitkoj i mišićavoj figuri, a time se i pohvalila nedavno na Instagramu. Ona je objavila fotografiju u tesnom minijaturnom kompletu za vežbanje i pokazala savršeno isklesane mišiće.

Atraktivna plavuša u ovoj transformaciji imala je pomoć trenera Harlija Pasternaka, koji joj je pomogao da napravi plan ishrane i vežbanja, te da se oseća bolje u svojoj koži.

"Nismo planirali nikakve ekstremne dijete niti programe radikalnog vežbanja. Dogovorili smo se da će dnevno napraviti najmanje 12.000 koraka, svaki dan pre nego što legne u krevet. Potrebno joj je sedam sati sna, barem jedan sat dnevno bez tehnologije", izjavio je Pasternak.

Takođe, tri puta nedeljno vežbala je po 45 minuta, a uz to se pridržavala jednostavne dijete koja je podrazumevala tri obroka i dve užine na dan. Ishranu je bazirala na unosu proteina i namirnicama bogatim vlaknima.

"Moja filozofija je da treba da se oslonite na život, a u teretani da radite na snazi. Dakle, većina izgubljenih kilograma nastala je zapravo zbog svega što je Džesika radila izvan teretane, dok se vežbanjem samo zategla i najsitnije detalje dovela do savršenstva", zaključio je Pasternak.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu