Fitnes i dijeta

Nišlijka smršala 30 kilograma za manje od pola godine: Transformacija kojoj se svi dive VIDEO

Da ništa nije nemoguće uverila nas je 25-godišnja Nišlijka Sara Marjanović, koja je za 5 meseci uspela da smrša neverovatnih 30 kilograma.

Petak, 26.06.2020.

16:50

Izvor: Prva TV

Nišlijka smršala 30 kilograma za manje od pola godine: Transformacija kojoj se svi dive VIDEO
Foto: Printscreen / Prva

Podeli:

"Za šest nedelja sam smršala deset kilograma i kad sam videla da može, rekla sam sebi što da ne nastavim", započinje svoju priču Sara Marjanović iz Niša.

"Mama me je rodila sa 4 kilograma i 100 grama, kada sam bila mala pričali su da ću se izvući da sam još mala", ovako svoju priču započinje Marjanovićeva, koja od malih nogu ima problema sa viškom kilograma.

Presudni momenat da okrene novi list, kako kaže, bio je kada je u januaru stala na vagu i videla da ima 94 kilograma:
"U početku je stvarno bilo preteško obzirom da sam ja neko ko stvarno voli da jede i obožava hranu", rekla je Marjanovićeva.

Dodala je kako je najbitnija volja i karakter, a u prilogu možete da vidite njene farmerice iz perioda kada se borila sa viškom kilograma. Njena priča vam je itekako privukla pažnju - na našoj fejsbuk stranici pogledali ste je više od 330.000 puta, a zabeležila je skoro 3.000 lajkova

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.