Fitnes i dijeta

Suzana Mančić: "Obukla sam farmerke koje nisam mogla da nosim bar pola godine" VIDEO

Ona je oduvek bila omiljeno lice, jer je bila neko ko donosi sreću. Mnogi je i danas tako pamte. Po obrazovanju pravnica, a po volji sudbine pevačica, glumica, pisac i tv lice.

Subota, 10.10.2020.

15:55

Izvor: Super žena

Suzana Mančić:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Suzana Mančić gostovala je u emisiji "150 minuta" sa svojim ljubimcem i tom prilikom se pohvalila svojom novom linijom.

"Obukla sam farmerke koje nisam mogla da obučem sigurno pola godine. Vratilo se sve zahvaljujući liposukcijskoj dijeti tokom koje sam samo na biljakam, odnosno rukoli. Smem da je začinim i da pojedem komad ribe i komad mesa uveče. Još sam na dijeti i biću još mršavija", obećala je nekadašnja "Loto devojka".

Tokom karantina, kako priznaje, nije napisala ništa novo.

"Nisam imala koncentraciju ni da čitam, ali ne zbog straha. Znala sam da sam bezbedna jer sedim u kući, ne promaljam nos napolje. Bila sam sa mojom decom, imale smo sasvim finu komunikaciju, šalile smo se, jele smo, pile, mutile, mesile...", kaže Suzana.

Priznaje da u njenom životu muzika igra veliku ulogu i da kad je dobre volje najradije sluša grupu "Gipsy kings". U borbi protiv loše enrgije veoma joj pomaće i njen ljubimac Noa sa kojim je došla u studio.

Njen osmeh je njen zaštitni znak.

"Smejem se punim ustima, punom dušom, punim srcem. Meni je moj posao koji volim veliki filter. Onog momenta kad se upali lampica, ja sam tu, u najboljem mogućem raspoloženju, a iza scene mogu da plačem koliko god..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.