Mirka Vasiljević otkrila svoje trikove: Posle svakog porođaja skidala po 5 kg

Dijeta | Super žena |
Podeli
Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

"Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe", rekla je glumica Mirka Vasiljević, koja je 2011. sa verenikom Vujadinom Savićem dobila prvo dete, sina Andreja, dve godine kasnije rodila je ćerku Adrijanu, a pre osam godina na svet je došao njihov sin Mihajlo.

"Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma", ispričala je u intervjuu za Blic Ženu. Mirka je otkrila da je u svaku trudnoću ulazila sa manje kilograma nego što je to bio slučaj sa prethodnom, a nakon trudnoće ostajalo bi po pet kilograma viška.

Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

"Ono što me je vodilo tome i što mi je davalo snagu da to tako bude je upravo bilo da ja želim da se osećam u svojoj koži prijatno i zadovoljno".

Glumica je otkrila i kako je izgledao njen jelovnik tokom dijete, kojeg se uglavnom pridržava i danas:

"Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam-osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak."

Glumica je objasnila i da obožava da jede razne "travke" pa i Vujadina tera da sledi njen primer iako on nije ljubitelj takve hrane.

Saveznik dobre Mirkine linije je i treniranje.

"Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili za vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu, mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora", istakla je.

Dala je i savet svim majkama:

"Cenite to neko svoje vreme! Ako beba spava dva-tri sata, koristite maksimalno to vreme za sebe. Moj savet im je da dijete ne budu radikalne jer ćete se prosto osećati loše, a potrebni ste svojoj bebi. Ne treba da žele da se efekat vidi posle dva dana. Prvo, zato što to nije zdravo. Drugo stvar što je to negde i nemoguće", kazala je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još