Fitnes i dijeta

Smršala 57 kg, a nije se odrekla hamburgera i paste

Holi Gerati (28) je majka troje dece iz Halifaksa u Zapadnom Jorkširu i izgubila je gotovo polovinu svoje nekadašnje kilaže.

Petak, 14.01.2022.

09:13

Izvor: Super žena, Cengizadabag

Default images

Podeli:

Holi je započela mršavljenje 2018. godine i do sada je skinula 57 kilograma. Ono što je zanimljivo jeste da se nije odrekla stvari koje voli, ali je imala plan i izračunala je koliko kalorija može da pojede.

"Umesto da jedete u Mekdonaldsu, možete da napravite svoj big mek i tako ćete uneti upola manje kalorija. Isto važi za kari, pirinač, hleb, mogu da sadrže oko 730 kalorija umesto dvaput više kad uzimate u brzoj hrani", kaže ona.

Rekla je da je dodala u svakodnevni jelovnik zdrave namirnice.

"Počela sam da jedem više voća i povrća, više sam se kretala i planirala sam šta ću grickati tokom dana da se ne bih prejedala. Takođe, pripremam pastu, kari, burgere, ali pravljene kod kuće", otkrila je.

Holi je motiv za mršavljenje našla u svojoj deci, jer je primetila da nije mogla da prati svoje troje dece (8, 6 i 2 godine) u igranju i svakodnevnim obavezama, a u autobusu je morala da sedi na dva sedišta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.