Fitnes i dijeta

Režim ishrane Demi Mur zbog kog izgleda sve bolje i bolje s godinama

Demi Mur (59) je na Instagramu je podelila seriju fotografija koje su nastale za kampanje AndieSwim brenda. Glumica pozira je u različitim modelima kupaćih kostima, a komplimenti nisu izostali: "Izgledaš sjajno", "Moja večita muza", "Predivna".

Nedelja, 10.07.2022.

22:03

Izvor: B92

Režim ishrane Demi Mur zbog kog izgleda sve bolje i bolje s godinama
Foto: Profimedia

Podeli:

I na slikama iz svakodnevnog života zvezda filmova "Duh" i "Nepristojna pojava" izgleda takođe fenomenalno, pa nas je zanimalo kojih zdravih navika se pridržava.

I Demi Mur letuje u Hrvatskoj FOTO

U svojoj autobiografiji iz 2019. Inside Out, otkrila je da je bila opsednuta težinom, posebno kada se spremala za film "Nekoliko dobrih ljudi": "Moj posao je bio da se uklopim u tu vojnu uniformu koju ću nositi dva meseca. Nisam mogao da prestanem da vežbam… stalno sam razmišljala o svom telu. Izbacila sam ugljene hidrate, trčala sam, vozila biciklo... Međutim, kada se pripremala za ulogu u "Redov Rajan" bilo je jasno da sam dostigla svoj limit. Kada sam se vratila kući u Ajdaho, shvatila sam da moram da budem svoja i odustala sam od napornog vežbanja i počela da volim svoje telo".

Ipak, Demi nije odustala od vežbanja, ali fokus joj je da bude u formi, a ne da mrša. Njen trener Gregori Roše, rekao je da vežbanja usmeravaju na stomak i ruke.

Demi Mur srećno zaljubljena, ne skida osmeh sa lica FOTO

Što se tiče ishrane, glumica je bila jasna: "Nema gladovanja, sve se svodi na osluškivanje tela. Jedem kad sam gladna, odmah stajem kad osetim sitost".

Tačan jelovnik i namirnice nisu definisane, ali jako je bitno da se oni sastoje od većeg dela proteina i manjeg dela ugljenih hidrata.

U nastavku pogledajte kojih se pravila još pridržava:

  • Izbacite brzu hranu, slatkiše kao i gazirane sokove
  • Svedite na minimum unos kofeina
  • Pre svakog jela popijte čašu vode
  • Kuvajte hranu, nemojte koristiti gotova jela. Tako ćete unositi manje aditiva
  • Jedite više voća, povrća i orašastih plodova
  • Smanjite alkohol, ali nemojte ga u potpunosti izbaciti
  • Jedite male porcije mesa i ugljenih hidrata. Prednost dajte povrću i proteinima
  • Smanjite unos soli, jer ona uzrokuje nadutost
  • Izbegavajte loše masnoće poput prerađenog ulja i maslaca
  • Zaslađivači su stogo zabranjeni. Iako imaju minimalno kalorija, oni mogu ozbiljno da naštete organima

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare