Fitnes i dijeta

Izgubila čak 68 kilograma: Muškarci su me pre odbijali, sada tvrde da sam im se uvek sviđala

Trener fitnesa Džouzi Vareli je na TikToku podelila svoje iskustvo na putu mršavljenja kada je uspela da skine čak 68 kilograma. Tada se sve promenilo, pa i odnos muškaraca prema njoj.

Sreda, 15.03.2023.

11:58

Izvor: Veèernji.hr/Paula Brico

Default images

Podeli:

Džouzi Vareli je na TikToku podelila svoje iskustvo na putu mršavljenja kada je uspela da skine čak 68 kilograma. Tada se sve promenilo, pa i odnos muškaraca prema njoj.

Nekada su je muškarci stalno odbijali zbog njenog izgleda, govoreći da "nije njihov tip", ali sada, kada je liniju dovela do savršenstva, počeli su da se interesuju za nju.

"Nisi moj tip, ali sjajna si prijateljica", govorio je jedan muškarac u kog je bila zaljubljena duže vreme.

I nije bio jedini koji ju je odbio. Zato je Džouzi odlučila da napravi i objavi video-snimke na kojima se vidi kako naporno vežba i podiže teške tegove, kako bi pokazala koliko se potrudila za svoj izgled.

Nakon što je napravila transformaciju, taj isti muškarac joj se odjednom javio sa potpuno izmenjenim stavom i komentarima: "Džouzi, izgledaš sjajno! Mislim da bi trebalo da se družimo na kafi. Uvek si mi se sviđala", bio je komentar.

Fotografije koje je objavila na mrežama na kojima se izležava pored bazena navele su muškarca da pokuša još jednom:

"Možemo li da pokušamo ponovo?" molio ju je.

Džouzi, međutim, nije bio uverljiv.

"Ako me nisi hteo u mom najgorem izdanju... Hvala, ali ne hvala!"

Korisnici su joj u komentarima savetovali šta bi trebalo da odgovori u ovakvim situacijama.

"Trebalo je da mu napišeš da je sjajan prijatelj, ali da nije tvoj tip", našalio se korisnik, dok je drugi hvalio njeno samopouzdanje:

"Kraljica zna svoju vrednost."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare