Fitnes i dijeta

Atraktivna voditeljka ima super caku: Jede 9.000 kalorija i ne odriče se ničega

Američka televizijska voditeljka, spisateljica, aktivistkinja, glumica i model Padma Lakshmi je probala na hiljade jela tokom 17 godina u emisiji Top Chef, a ona dolaze s puno kalorija. Ove godine su je pozvali da se u bikiniju pojavi u kultnom broju magazina Sports Illustrated, na šta je ponosna.

Četvrtak, 11.05.2023.

07:28

Izvor: B92

Atraktivna voditeljka ima super caku: Jede 9.000 kalorija i ne odriče se ničega
Foto: Profimedia

Podeli:

Nedavno je otkrila da jede do 9000 kalorija dnevno dok snima emisiju.

"Prva polovina sezone kada imamo puno takmičenja, unesem osam ili devet hiljada kalorija dnevno", kaže Lakshmi. U jednom intervjuu ona je otkrila da se ugojila i do 7 kilograma tokom snimanja svake sezone Top Chefa i povećala je dva broja haljine. Ali dodaje da nikada ne pokušava da se ograniči dok je na snimanju.

Nakon svake sezone zdravije se hrani i vežba pet puta nedeljno.

"Previše volim hranu da bih se izgladnjivala samo da bih izgledala dobro", rekla je.

Umesto toga, ona odlazi u teretanu kako bi mogla da uživa u onome što jede. A još više je motivisana nakon što su je ove godine pozvali da se pojavi u kupaćem kostimu u kultnom broju magazina Sports Illustrated.

"Pomislila sam, moram ići da vežbam. Srećom, već sam bila prilično redovna u teretani jer je prošlo samo mesec dana otkako sam se vratila kući sa snimanja Top Chefa", ističe.

Foto: Profimedia

Lakshmi je takođe rekla da joj laska što je zamoljena da se pojavi u izdanju popularnog magazina.

Kad je dobila poziv pre nekoliko meseci, nije mogla da veruje.
U nedavnom videu za Sports Illustrated, Lakshmi je rekla da je slađe biti u kupaćem kostimu u 50-im nego u 20-im.

"Važno je pokazati ženama svih godina, tipova tela i boje kože da je lepota tako velika i da dolazi u širokom spektru", rekla je Lakshmi. Kada mlade žene to vide, nada se da će shvatiti da imaju dug život i da ih iskustvo i mudrost zapravo čine zanimljivijima.

"Zahvalna sam na svom telu, što mi je omogućilo da imam bebu, što mi je omogućilo da jedem kao što jedem i na svemu što mi je dalo", istakla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.