Potrošila je 36.000 dolara na operacije da bi imala "savršeno telo" i ne kaje se FOTO

Skarlet Blek (27) iz Velike Britanije je počela da ulaže u svoje telo početkom 2021, kada je imala čak 160 kilograma, jer je preterano uživala u nezdravoj hrani tokom pandemije.

Dijeta |
Podeli

Počela je da ulaže u svoje telo početkom 2021, kada je imala čak 160 kilograma, jer je preterano uživala u nezdravoj hrani tokom pandemije.Sada ima savršeno oblikovano telo, a da bi to dostigla potrošila je 36.000 dolara - i nije joj žao, iako je to bila cela njena ušteđevina koju je čuvala za kupovinu kuće iz snova.

Imala je do sada čak 13 ekstremnih plastičnih hirurških zahvata, među kojima tri operacije grudi, brazilskopodizanje zadnjice, liposukciju i podizanje kože na rukama, kako bi imala "telo iz snova u kojem će živeti" kad već nema svoju kuću iz snova.

"Živiš u svom telu više nego u svojoj kući, tako da na ovo gledam samo kao na ulaganje", rekla je za New York Times, a prenosi Večernji.hr.

Kada je počela pandemija, zatvorila se u kuću i počela preterano da jede, uglavnom nezdravu hranu. Dostigla je težinu od 160 kilograma, a još od detinjstva je muku mučila s viškom pa je isprobala razne dijete i periodično mršavila i gojila se, kako je objasnila.

"Za obrok bih jela porciju za celu porodicu: celu picu, hleb s lukom, prženu piletinu, litru i po gaziranog pića, veliki puding od keksa...", ispričala je i priznala da je nekad znala u jednom danu i tri puta naručivati dostavu hrane. Sve to je počelo loše da utiče na njeno zdravlje, pa se odlučila na operaciju smanjenja želuca, a onda su usledile i druge operacije zbog viška kože, lepšeg izgleda, tela iz snova...

Sa operacijama nije stala, a potrošila je skoro 2.000 dolara više od ušteđevine za novi dom. Uprkos svemu, danas kaže da bi ponovo učinila isto i da joj je život posle operacija fantastičan. Počela je ponovo da štedi za novi dom, a planira da ga kupi 2024. ili 2025. godine. Na društenim mrežama je aktivna i rado priča o svojoj transformaciji.

@sleevesurgerybackup1

“There is no path to happiness. Happiness is the path.” – Buddha

♬ original sound - ✨🇬🇹2000s&2010s throwbacks✨

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu