Fitnes i dijeta

Ni dobri geni, ni brz metabolizam: Otkrila recept za savršeno telo

Većina manekenki svoj izgled objašnjava "dobrim genima i brzim metabolizmom", ali model Elis Nouls na ovo pitanje daje potpuno drugačiji odgovor.

Subota, 27.02.2016.

13:44

Izvor: Mondo

Ni dobri geni, ni brz metabolizam: Otkrila recept za savršeno telo
foto: Instagram

Podeli:

Australijska manekenka kaže da je izuzetno posvećena vežbanju i održavanju vitke linije - svako jutro ustaje u 4:30 da bi trenirala.

"To je naporno. Svako jutro treniram od 5:15, zbog čega ustajem u 4:30", kaže ova lepotica.

Elis trenira sa svojim dečkom i savetuje da uvek vežbate u paru jer je tako lakše. "Uvek je dobro imati partnera. Vežbajte sa svojim drugaricama, to je dobar način da svi budu motivisani," objašnjava.

Kako bi održala svoju vitku liniju, plavokosa manekenka se trudi da jede zdravo. "Ako pijete dosta vode, što je moguće manje unosite šećer i slatkiše, jedete prirodne namirnice, ne možete da pogrešite".

Today's antics in Sorrento #ladyinred 💃🏼🍎❤️

A photo posted by Elyse Knowles (@elyseknowlzy) on

Elis je jedna od retkih manekenki koje otvoreno govore o napornim treninzima, većina njih tvrdi da su mršave zahvaljujući dobrim genima i brzom metabolizmu. Ova devojka ima sasvim drugačiju priču: "Trud i doslednost su ključ! Nije važno koliko imate obaveza, svako bi trebalo da nađe vremena za trčanje ili barem za šetnju", kaže. "Toliko dugujemo svom telu, svojoj budućnosti, prijateljima i porodici. Vaše zdravlje nije važno samo vama, već i ljudima oko vas."

Manekenka kaže da radi dosta kardio vežbi visokog intenziteta, ali se trudi da stalno menja vežbe, kako joj ne bi dosadilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.