Fitnes i dijeta

Počeli ste da vežbate? Evo posle koliko vremena možete doživeti "transformaciju"

Trener Bobi Maksimus otkrio je magičnu brojku, tačnije vreme koje je potrebno da provedete u teretani kako biste mogli konačno da kažete da ste u formi.

Utorak, 24.01.2017.

13:14

Izvor: Super žena

Počeli ste da vežbate? Evo posle koliko vremena možete doživeti
foto: thinkstock

Podeli:

Verovali ili ne, potpunu transformaciju i trud koji ste uložili možete videti tek posle 130 sati provedenih u teretani. Dakle, ukoliko idete pet puta nedeljno već za šest meseci ćete već primetiti koliko ste daleko dogurali.

“U fitnesu nema magične pilule ni prečica. Biti u formi zahteva neverovatno težak rad. Većini ljudi je potrebno 130 kvalitetnih sati da budu u formi“, kaže Bobi.

Trener kaže da sati u teretani ne treba da budu prijatni, naprotiv – težak rad i izlazak iz komforne zone donose rezultate i pravu promenu.

Ukoliko ste sposobni na vežbanje od 130 sati, ali i na ponašanje van teretane u vidu opreza u ishrani, imaćete uspeha.

“Smatrajte ovo kao otplatom kredita. Jednom kada ga isplatite imaćete više novca na mesečnom nivou. Kraj priče. Sve dolazi na naplatu i ne možete pobeći od toga, a bez minimum 130 sati nema uspeha“, zaključuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.