Fitnes i dijeta

Prava istina o onome što vidite na društvenim mrežama

Australijska manekenka Laticija Tomas usudila se da objavi fotografije pre i posle digitalne obrade, sa ciljem da otkrije svetu pravu istinu iza savršenih fotki sa internetu.

Subota, 03.02.2018.

13:29

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Објава коју дели La'Tecia (@lateciat) дана

Kada je plus-sajz model Leticija Tomas videla svoju fotografiju na kojoj su joj uklonjeni celulit i masne naslage, dobija je ideju da na internetu objavi fotografije "pre i posle".

Kako kaže, u tom trenutku je osetila potrebu da svima pokaže da "ono što vidite na internetu ili u medijima nije uvek prava istina".

Leticija je tako sa svojim pratiocima na Instagramu podelila obe fotke, normalnu i retuširanu, uz poruku da se nikada ne upoređujete sa drugima.

Објава коју дели La'Tecia (@lateciat) дана

"Kada gledam u levu sliku, pomislim 'Vau, da li mogu da izgledam tako?'. Ako ne mogu da budem osoba sa leve strane (što je apsurdno zato što sam to ja) onda mogu samo da zamislim kako ovo deluje na druge žene", kazala je manekenka.

Na fotografiji, Leticijina koža je blistava jer je uklonjen celulit, dok su kukovi dosta smanjeni.

"Mislim da moja ramena, celulit, masne naslage na leđima i ožiljci na zadnjici izgledaju lepo na prirodnoj fotografiji", istakla je.

Објава коју дели La'Tecia (@lateciat) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.