Džuli "Jaws" Nelson: Ovo su saveti žene zvane "sport"

Žustri zvuk preskakanja vijače. Škripa bokserskih patika. Glasno „bip“ sa tajmera. Nezaboravni šumovi i žamor Gleasonove bokserske dvorane u naselju Dumbo, Njujork. Okružena mirisom gume i znoja, bivša balerina ovde zamotava šake, poput eha nekadašnjeg vremena kada je oko zglobova obmotavala svilene trake baletanki. Udarci rukavicama o džak označavaju početak tek jedne od mnogo predstojećih vežbi.

Fitnes | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Džuli "Jaws" Nelson ima svakodnevnu rutinu kojoj duguje izuzetnu spremnost i fizičku kondiciju.

Ovo su njeni saveti, ako želite da uvek budete fit.

Rano ustajanje

Dan počinje uvek rano. Za početak šeta svog psa ulicama Njujorka.

"Moji dani se razlikuju u zavisnosti od rasporeda treninga. Uglavnom ustajem između 5.30 i 6 časova. Prepodne obično držim grupne, a zatim od 10.30 individualne treninge. Nakon toga sledi još nekoliko grupnih časova. Onda nešto prezalogajim, i bacam se na sopstveni trening. Posle toga? Najčešće odlazim kući, pravo u krevet", rekla je ova multitalentovana dama.

Sport

Džuli je izuzetna sportistkinja, uvek u pokretu i spremna za akciju.

Karijeru je započela sa 11 godina, kada se pridružila Baletskoj akademiji Kirov. Deset godina kasnije odlučila je da baletsku suknju zameni bokserskim rukavicama, i već osam godina trenira boks.

Boks

"Ne postoji sport koji vas više od boksa može učiniti samouverenom, sigurnom i ispunjenom osobom. Vežbanjem ljudi ojačaju. Fizički i psihički", naglasila je Džuli.

Posao predstavlja veliki deo njenog života, ali kada klijenti odu, Nelsonova se vraća svojoj strasti.

"Volim individualne sportove – kada se svetla ugase i svi odu kućama, treba pronaći snagu i nastaviti sa sopstvenim treningom. To direktno utiče na performanse. Sami smo 100 odsto odgovorni za svoj uspeh", završava ova Njujorčanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu