Fitnes i dijeta

Naomi Kembel pokazala da je i u 49. godini prava zver u teretani VIDEO

Poznata manekenka i supermodel Naomi Kembel ima 49 godina i prava je zver u teretani.

Sreda, 28.08.2019.

13:42

Izvor: Super žena

Naomi Kembel pokazala da je i u 49. godini prava zver u teretani VIDEO
Foto: Gettyimages/Pascal Le Segretain

Podeli:

Jedna je od prvih pet supermodela, a čak i sa 49 godina izgleda bolje nego ikada. To je delom zahvaljujući njenoj intenzivnoj rutini u vežbanju koju ponekad podeli s pratiocima na Instagramu. Najnoviji snimak pokazuje kako trenira svoje savršeno izvajane noge.

Na video-snimku možemo da je vidimo kako radi iskorak u kretanju sa loptom koju podiže iznad glave, piše Womanshealthmag. Ona je savršeno stilizovana i na treningu, pa je majicu dugih rukava uparila sa sivim helankama i odličnim parom patika.

U objavi trenera poznatih Džoa Holdera, sa kojim ona trenira, navodi se da je veoma važno da se na vežbanju zabavljate, jer ćete samo tako imati uspeha u vežbanju.

Naomi je rekla u jednom intervjuu da je sa intenzivnim treninzima počela pre dve godine i da ne voli mnogo rad na spravama, ali da joj je kružni trening omiljeni.

"Moram da radim različite stvari i imam sjajnog trenera sa kojim volim da vežbam", rekla je ona tom prilikom.

Njen poznati trener ima prijatelje i ljude koji rade za njega širom sveta, pa tako poznatoj manekenki nije teško da ode na trening i u neku drugu teretanu kada je na putovanju. Jedno je sigurno, za nju nema izgovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.