Fitnes i dijeta

Mišel Obama objavila novu fotografiju iz teretane i poslala važnu poruku svim ženama FOTO

Bivša prva dama Amerike priznala je da je veoma srećna kada ode na trening.

Utorak, 22.10.2019.

11:05

Izvor: B92

Mišel Obama objavila novu fotografiju iz teretane i poslala važnu poruku svim ženama FOTO
Foto: Gettyimages/ Paul Morigi / Stringer

Podeli:

Mišel Obama često obraduje pratioce na Instagramu nekom zanimljivom objavom. Ove nedelje objavila je fotografiju iz teretane na kojoj radi iskorak sa medicinkom iznad glave. Mišel izgleda sjajno na ovoj fotografiji u kratkom topu i helankama sa dubokim strukom.

Mišel ima običaj da objavljuje fotografije kojima želi da motiviše sve one koji prate njen profil.

"Nije uvek isprva dobar osećaj. Ali sam na kraju uvek srećna što sam otišla u teretanu. Kako se vi brinete o sebi?", napisala je ona uz objavu.

Nije neuobičajeno da Mišel propagira zdrav način života i zauzima se za zdravlje žena, piše Mari Kler (Marie Claire). Ona je u svojoj biografiji detaljno objasnila kako se brine o svom zdravlju.

"Stalno slušam od žena kako ne mogu da se brinu o sebi jer sebi nisu na prvom mestu. Prvo se brinemo za naše prijatelje, decu, rođake, kolege, ali smo mi sami poslednji na toj listi. Dobra vest je da to može da se promeni. Gledam to ceo svoj život. Proces započinje tako što duboko u sebi tražimo odgovore i delimo znanje koje smo stekle sa drugim ženama", napisala je Mišel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare