Fitnes i dijeta

Ćerka predsednika vežba na čudan način: "U teretani mora da bude potpuni mrak!"

Ivanka Tramp, ćerka i savetnica predsednika SAD Donalda Trampa, veoma se brine za svoju bezbednost.

Subota, 30.11.2019.

15:20

Izvor: Super žena

Ćerka predsednika vežba na čudan način:
Foto: Gettyimages/ Win McNamee / Staff

Podeli:

To i ne čudi s obzirom na to koliko često njen otac šokira javnost svojim kontroverznim stavovima i odlukama. Zahvaljujući svemu tome na udaru kritika se redovno nalaze i Ivanka i njena porodica.

Očekivano, cela porodica ima lične telohranitelje koji danonoćno brinu o njima, ali čini se kako su članovi ove porodice odlučili da preduzmu dodatne mere opreza.

Kako prenosi index, Ivanka i njen suprug Džared Kušner vode računa o svom izgledu pa ne preskaču jutarnji ritual koji uključuje i odlazak u teretanu. To ne bi bilo ništa neobično da supružnici nikako ne dopuštaju paljenje svetla u sali kako ih slučajni prolaznici ne bi videli i to sve iz straha od potencijalnih napadača.

"Predsednikova ćerka i zet vole da idu na rani trening u obližnju teretanu", napisao je "The Washington Post" i otkrio kako u prostoriji mora da bude mrak dok traje trening kako bi bili potpuno neprimećeni.

Nismo sigurni kako izgleda takav trening, ali očigledno im je sigurnost na prvom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.