Fitnes i dijeta

Zastava koja je podelila internet: Pevačica bikinijem podigla prašinu FOTO

Adel je ponovo oduševila fanove fotografijom na kojoj je u gornjem delu kupaćeg sa zastavom Jamajke, kako bi proslavila karneval "Noting Hil".

Ponedeljak, 31.08.2020.

09:25

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Festival se preselio ove godine na mreže zbog pandemije koronavirusa, ali to nije sprečilo mnoge da se prerušavaju i slave izdaleka, uključujući i pevačicu Adel.

Ona je objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu na kojoj je "pozdravila svoj voljeni London", pokazujući svoju novu figuru.

Fotografijom je za devet sati prikupila 9 miliona lajkova, a komentari fanova su podeljeni.

Pošto je kosu zavezala, javilo joj se nekoliko obožavatelja koji tvrde kako je takva frizura zaštitni znak Afroamerikanaca širom sveta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adel želi da dobije simpatije na račun Afroamerikanaca.

Dok je s jedne strane napadaju, s druge su stali u njenu odbranu. Oni tvrde kako je Adel fotkom samo htela da pokaže svoju neverovatnu figuru, nakon što je izgubila čak 45 kilograma, a rasprava na društvenim mrežama i dalje ne jenjava.

Kao što je već dobro poznato, pevačica Adel uspela je da se prepolovi, a ako su stručnjaci ranije tvrdili da nije u pitanju dijeta, izgleda da je ishrana ipak imala udela u Adelinoj transformaciji. "Noting Hil" karneval je jedan od najvećih uličnih kanevala na svetu.

Festival je osnovan 1964. u Londonu kao skromna fešta lokalnog stanovništva, a s vremenom je prerastao u veoma značajnu manifestaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.