Fitnes i dijeta

Imate podbradak? Rešite se viška efikasnim vežbama VIDEO

Mnogi se ove godine žale kako nisu toliko vežbali, a ono što se prvo vidi, pogotovo na licu, jeste podbradak.

Sreda, 14.10.2020.

14:42

Izvor: Super žena

Imate podbradak? Rešite se viška efikasnim vežbama VIDEO
Ilustracija/Foto: depositphotos/Forgiss

Podeli:

Ukoliko redovno vežbate, bolje ćete se osećati i bićete zdraviji. Isto važi i ako vežbate mišiće vrata i glave. Redovnim vežbama stimulisaćete vratne mišiće i time ćete učiniti da višak kože nestane.

Postoji nekoliko stvari koje mogu da doprinesu stvaranju podbratka. Glavni je prekomerna težina, a drugi razlog je neaktivan način života. Mišići koji se ne koriste dovoljno često počinju da gube tonus, a to uključuje i mišiće koji se nalaze ispod vilične kosti. Takođe, kako starimo, koža gubi elastičnost, što dovodi do opuštanja kože.

Nije važno kako ste ga dobili, bitno je kako ćete ga izgubiti, a možete. Kao i sve ostale mišiće u telu, možete da vežbate i one na licu. Uz redovno vežbanje moguće je rešiti se opuštenih mišića i ružne kese koja visi ispod brade.

U ovom video-snimku možete da vidite koje su to efikasne vežbe za skidanje viška i zatezanja podbratka. Takođe je veoma važno da pijete mnogo vode i smanjite količinu soli koju unosite u organizam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.