Fitnes i dijeta

Govore joj da je loša majka jer trenira u 9. mesecu trudnoće VIDEO

Emili Votson je fitnes trener i mama troje dece, sa četvrtim na putu.

Nedelja, 02.05.2021.

11:55

Izvor: index.hr

Govore joj da je loša majka jer trenira u 9. mesecu trudnoće VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako vrlo dobro poznaje svoje telo i dobro zna za šta je sposobna, ljudi je neprestano kritikuju jer trenira u 9. mesecu trudnoće.

Ona, naime, redovno objavljuje snimke svog vežbanja, a posle mnogo kritika - objavila je snimak u kojem diže tegove u 38. nedelji trudnoće kao odgovor svima koji je prozivaju. Jedna osoba prozvala ju je "odvratnom", druga upozorila da je "vežbanje u trudnoći opasno" te da "pokušava ubiti dete i izazvati pobačaj".

"Normalizujmo fitnes u trudnoći", pozvala je Votson.

"Lično znam koje su prednosti fit trudnoće. Ovo mi je četvrta. Svim mamama koje žele da hodaju, trče, dižu tegove ili da rade nešto četvrto, poručujem - samo napred. Budite aktivne majke", kaže.

Na njenoj strani su i stručnjaci koji smatraju da vežbe, posebno niskog intenziteta, ne mogu da naškode trudnicama. Čak, ako ste u formi i inače vežbate, sve dok je trudnoća uredna i imate zeleno svetlo svog lekara, to je zdravo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare