Fitnes i dijeta

Zbog njene pozadine vodile su se žučne rasprave, a danas je najatraktivniji fitnes model FOTO

Zahvaljujući svom savršenom telu uspešno reklamira sporstku opremu i smatra se jednom od najuticajnijih ličnosti u domenu fitnesa.

Sreda, 25.08.2021.

10:14

Izvor: B92

Zbog njene pozadine vodile su se žučne rasprave, a danas je najatraktivniji fitnes model  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Njene fitnes rutine preko Instagrama prati više od 5 milina ljudi, a ona je model za koju se smatra da ima jednu od najlepših prirodnih pozadina na svetu. Ima i sertifikat plastičnog hirurga koji to potvrđuje.

Model i fitnes influenserka Dejzi Kič se redovno zalaže za zdrav način života, izbalansiranu ishranu, kao i vežbanje. Redovno predloge i savete deli na mrežama, a ova atraktivna plavuša kako je navela "ne voli mnogo da se kreće u teretani", već uživa da na jednom mestu radi sve svoje vežbe.

Čučnjevi, vežbe sa trakom, trbušnjaci... Mnogi zaključuju da njeni treninzi su naporni i intenzivni, ali da daju velike rezultate.

Takođe, na Instagramu se polemisalo da li je njena zadnjica prirodna ili je imala hiruške korekcije. Dejzi je to vešto demantovala, zahvaljujući poznatom plastičnom hirurgu Gavamiju kod kog je otišla i koji je rekao da "ima prirodnu, zategnutu, mišićavu devojku koja ima genetski blagoslovljeno telo".

Takođe, Dejzi uspešno reklamira sporstku opremu, kao i kostime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.