Fitnes i dijeta

Neprepoznatljiva: Adel u mini suknji FOTO

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Adel, uživa u ljubavi sa novim partnerom u Los Anđelesu. I dok njeni fanovi nestrpljivo očekuju novi album, ona je, čini se, u sasvim novoj fazi u životu.

Četvrtak, 02.09.2021.

13:19

Izvor: Super žena

Neprepoznatljiva: Adel u mini suknji FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Adel (33) njen partner, sportski agent Rič Pol (39) snimljeni su ponovo u Los Anđelesu i više niko ne sumnja da je reč o ljubavi između njih dvoje.

No, ono što je ovoga puta privuklo pažnju javnosti jeste njena neverovatna linija koju je pokazala obučena u pripijenu crnu rolku, mini suknju i čizme.

Adel je pokazala plodove svoga rada, pažljivo izabrane ishrane i treninga, koje je dovelo do gubitka više od 40 kilograma.

Mediji su prenosili i izjavu doktorke Dominik Fradin Rid, koja je sarađivala sa pop zvezdom, a koja kaže da se tajna gubitka kilograma krije ne u samo vežbanju i ishrani već i u raspoloženju i mentalnom zdravlju.

"Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili nazad, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da brže i najlakše izgubimo na težini", objasnila je ona britanskim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.