Fitnes i dijeta

Sa 57 godina prvi put na modnoj pisti FOTO

Magazin "Sports Illustrated" otkrio je da će se na naslovnoj strani magazina kao i na reviji naći najstariji model ikada - 57-godišnja Keti Džejkobs.

Nedelja, 05.09.2021.

08:30

Izvor: Super žena

Sa 57 godina prvi put na modnoj pisti FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Keti Džejkobs (57) je glumica, preduzetnica i model koja živi u Kaliforniji i koja razbija sve predrasude prema godinama. Ona je s 57 godina prvi put izašla na modnu pistu. Postala je inspiracija svim ženama.

Ima 57 godina i visoka je 160 santimetara. Neprestano podstiče žene različitih oblika, veličina i godina da slede svoje snove i bore se za ono što žele.

U modnu industriju ušla je 1991. kao Fordov model, a prošle godine je postala najstarija "početnica" u poznatom izdanju kupaćih kostima "Sports Illustrated". Učestvovala je u takmičenju i bila je između šest finalistkinja od 13 devojaka. Njen stav i pozitivnost pomogli su joj da se istakne.

*ALT

"Samo želim da pokažem svetu šta znači imati 56 godina. Još treba puno toga da uradim", rekla je prošle godine.

"Osećam se kao da u ovom časopisu ne pomažem samo drugim ženama mojih godina, već i mlađim devojkama. Svi su tako prestravljeni zbog starenja. Toliko mlađih djevojaka mi je poslalo poruku i zahvalilo mi jer se zbog mene više ne boje starenja", dodala je.

Puno pešači i voli fitnes. Ove navike pomažu joj da održava zdrav duh i telo.

"Prvi put stojim na crvenom tepihu sa 57 godina. Bila sam tako zahvalna na ovom trenutku, suzdržavala sam suze dok sam izlazila", otkrila je Keti.

A u potpisu jedne fotografije na Instagramu, napisala je:
"Ko kaže da morate da usporite sa 57? Ne ja. Ne predajte se, ne odustajte. Nikada niste previše stari da nešto novo naučite ili uradite".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.