Fitnes i dijeta

Za ovu Brazilku kažu da je ženski Hulk: "Volim pažnju koju dobijam" FOTO

Fafa Araužo postala je senzacija na društvenim mrežama – a sve je to zahvaljujući svojim trbušnjacima i mišićavim nogama.

Sreda, 10.08.2022.

10:32

Izvor: 24sata.hr

Default images

Podeli:

Ova manekenka (36) iz Rio de Dženeira u Brazilu, postala je senzacijom na internetu nakon što se na društvenim mrežama pohvalila svojim nevrovatnim trbušnjacima i mišićavim nogama.

Fafa se preselila u Čikago pre 11 godina, gde je postala poznata onlajn zvezda. Fafa Fitness, kako se zove na internetu, već 25 godina pomaže ljudima da promene oblik tela.

Često deli videozapise na kojima vežba, a na Instagramu je prati skoro pola miliona ljudi.

U nedavnom videu na TikToku Fafa je snimila sebe kako vežba u teretani.

Govoreći o svojoj posvećenosti fitnesu, manekenka je napisala da se telo kakvo ona danas ima ne postiže preko noći.

"Nema tajne za izgradnju tela iz snova, potrebno je vreme, predanost i doslednost, a time ćete postići svoje ciljeve. Ja obožavam da idem u teretanu i edukujem ljude koje treniram, radim to iz ljubavi", napisala.

"Kada izađem napolje, moji mišići dobijaju puno pažnje, posebno noge. I volim to", dodala je.

Fafa vodi online program ličnog treninga The Daily Gainz, na kom objavljuje video materijale svoje rutine vežbanja.

"Svoj stil treniranja nazivam 'brazilski način' jer su vežbe koje radim puno drugačije od vašeg tipičnog programa vežbanja za dan", dodala je, a prenosi piše Daily Star.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.