Fitnes i dijeta

Trenira dva sata dnevno, od terena se ne odvaja: Brazilska manekenka traži dostojnog protivnika

Manekenka Alesandra Ambrosio redovno posećuje odbojkaške terene u Malibuu, a fotografi ne propuštaju nijednu priliku da prisustvuju njenom meču.

Ponedeljak, 19.09.2022.

08:39

Izvor: Super žena

Trenira dva sata dnevno, od terena se ne odvaja: Brazilska manekenka traži dostojnog protivnika
Foto: Profimedia

Podeli:

Tako su je nedavno slikali na početku njenog treninga – dok se isteže i priprema za okršaj sa nama nepoznatim protivnikom. Kako prenose strani mediji, nije se zagrevala sama, već joj je društvo pravio partner Ričard Li, koji joj je kasnije bio i saigrač u meču.

Naga Emili Ratajkovski izazvala lavinu komentara: "Kakvo telo" FOTO

Zanimljiva je činjenica da manekenka uopšte nije bila sportski tip. Kako je rekla u jednom intervjuu za strane medije, navika, a kasnije i ljubav prema fizičkoj aktivnosti rodila se tek nakon što je postala Viktorijin anđeo.

Vatrena navijačica Hrvatske podsetila je na važan datum FOTO

"U mojoj porodici niko nije vežbao. Tek nakon prve revije sam odlučila da budem fizički aktivna", rekla je ona jednom prilikom.

Za sve velike prilike i događaje Alesandra se trudi da bude u top-formi i trenira dva sata dnevno.

A koja je tajna njenog izgleda? Bivša članica ekipe Viktorijinih anđela je otkrila slatki recept.

"Kombinacija kardi- treninga i treninga snage, i, naravno, odbojka", zaključila je ona.

Podsetimo, Alesandra Ambrosio je 13 godina nosila titulu Viktorijinog anđela i s ponosom je koračala pistama u odevnim predmetima modne kuće. Ipakt, 2017. godine odrekla se svoje zlatne krune kako bi se posvetila mirnijem životu i stabilnijim životnim navikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare